Det sjunde året

Kategorier Uncategorized0 kommentarer
Nu är den utgiven, den nya romanen som fått titeln Det sjunde året. På Lindelöws och alldeles snart som ljudbok, inläst av Anders Ek på Kadabra. Och det känns meningslöst att dölja glädjen över att den blev till, att den finns. Det är en särdeles skön känsla som jag inte vill be om ursäkt för. Antagligen är det lika meningslöst som att bli lätt förskräckt över tanken på att någon kanske läser eller lyssnar till den och tycker någonting, för vad har jag egentligen skrivit?
Jag vill egentligen inte diskutera boken, behövde bara få skriva den.
Handlar Det sjunde året om mig? Alla böcker säger någonting om författaren men det är en roman om att ta sig fram i livet och det tänker jag är bekant för de flesta av oss även om vi inte känner igen oss i allt som de här tre bröderna tar sig för.
Boken är inte längre min, utan läsarens/ lyssnarens och jag sitter kvar med en mild känsla av skräckslagen förtjusning, stolthet, avslut, början. Och jag intalar mig själv att jag måste göra det här för att leva som jag vill, oavsett vad andra tycker.

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *