OM BOKEN

DET SJUNDE ÅRET är en fristående fortsättning på den tidigare romanen VAKTEN PÅ KYNNEFJÄLL.

Vincent har inte druckit på länge och trivs allt bättre med livet. Han är inne på det sjunde alkoholfria året. Det finns vänner som lyfter ett varningens finger och säger att det kan vara ett olycksbådande år. Det bryr han sig inte om.

Det är några år sedan han vaktade i en stuga på Kynnefjäll i norra Bohuslän med sin katt Jackie. Han var där för att hindra att någon skulle få för sig att provborra i berget och planera för slutförvaring av kärnkraftsavfall. Hans känslighet lämnar honom fortfarande inte i fred, inte heller hans längtan efter Nadja eller hur det ska gå för bröderna Karl och Kristian.

Han har också en oro kring klimatförändringarna, kärnkraftsdebatten och Donald Trump.
Tiden går och han undrar vad han gör med sitt liv. Han frågar sig om han och bröderna kan tricket att åldras med livet i behåll. Hur gör en människa för att leva fullt ut, trots osorterade tillkortakommanden? Vincent inleder det sjunde året med ett återfall.

Utgivare: Lindelöws bokförlag 2019

Jag gillar att få följa Vincent och hans två bröder i deras totalt olika vardag och livsstilar. Följa deras tankar, svårigheter och medgångar!Att boken med det även lyfter viktiga frågor som klimathotet och psykisk ohälsa gör boken trovärdig och bra!” woodbridgeska_bokhyllan

Pris 70 SEK inkl. moms

ANDRA BÖCKER DU KANSKE ÄR INTRESSERAD AV