Pris 50 SEK inkl. moms

CITAT UR BOKEN

OM BOKEN

Jag har alltid haft en känsla av att du vill vara någon annanstans. Varje stund på väg, på en annan väg än den här som jag kallar verkligheten. Du har rest som i en hemlig dröm med din saknad, din längtan. Inte till någonting utan ifrån.

På andra sidan drömmarna är en roman. Kanske rentav en existentiell skröna. Huvudpersonen rör sig mellan dröm och verklighet. Han bär sina intryck på en enkel resa, någonstans mellan lycka och leda.

Det handlar om att inte ta avstånd från det goda livet. Att inte ge upp vandringen mot fred och frihet. Att inte sluta tro på och längta efter någonting. Det är inte märkvärdigare än så. Ändå är det allt.

Utgivare: Axplock, 2014 

”En av mina nya favoritförfattare och precis som i hans andra böcker blev jag helt fast i hans skrivande, hans berättande. hans ord går direkt in i hjärtat både vad det gäller det bra och det dåliga i huvudpersonens liv. Delar av det Christer Johansson har skrivit om finns även med i hans senare böcker, och trots upprepning så uppfattar jag det inte som något negativt då mycket annat vävs in. Det är tankar om livet, vacklande hälsa, och att förlora kontrollen över sig själv, men också att hitta tillbaks och försöka reparera det trasiga. Det är också tankar om vad som verkligen betyder någonting i livet, och allt är så målande beskrivet. Kan man bli annat än fast i Christer Johanssons skrivande?” ninasboktips

” Livet är som ett ständigt pågående renoveringsprojekt, det går att leva som om den bästa tiden återstår. Skrattet kan vara det vackraste.

 Han vet inte hur länge han kan skjuta upp sitt liv. Någonting i hans hjärta säger: Inte en dag till.”

ANDRA BÖCKER DU KANSKE ÄR INTRESSERAD AV