OM BOKEN

Kajsa närmar sig slutet. Familjen är samlad, maken Rune och de tre vuxna barnen. Den sista tiden har väckt känslor och reaktioner. Döden är inte välkommen.

Kajsa och Rune har haft ett långt liv tillsammans, byggde en stuga vid en sjö på Bredfjället och renoverade ett fäbodställe i Dalarna men återvände alltid till huset på Lyckorna i Ljungskile.

Hon såg allt i färger är en roman som följer deras liv tillbaka i tiden. Kajsas uppväxt och familjens företag Nihlmarks Trä i Göteborg. Runes bakgrund är annorlunda, männen har varit snickare i flera generationer. Kajsas liv och hennes sätt att vara gjorde intryck på omgivningen. Hennes akvarellmålande, skaparlust och positiva livssyn likaså.

Författaren Christer Johansson har skrivit sin åttonde roman, om de människor som står honom allra närmast. Målningen på omslaget är en akvarell av Kajsa Johansson.

”Jag läser din bok med en smärtsam klump i bröstet och stundtals tårar i ögonen. Så ofattbart naket, så modigt och självklart. Orden använder nästan dig och inte tvärtom. Det är min favorit av dina romaner hittills för att den är så äkta.” Sofi

”Jävligt bra.” Farsan

”En fantastisk bok.” Ann-Mari

” Fin berättelse om än sorglig. Klart du ska vara nöjd med boken!” Angelica

”Boken är en djupt personlig berättelse. Romanen är en lågmäld och ömsint berättelse om en anhörigs reaktion och känslor inför döden. Betyg 3=Bra.” Bibliotekstjänst

Pris 70 SEK inkl. moms

ANDRA BÖCKER DU KANSKE ÄR INTRESSERAD AV