Ny roman i Juni

Kategorier Uncategorized0 kommentarer


Jag är inte helt säker på att världen väntar på den här romanen men jag behövde skriva den och därför är det gjort. Det är en rimligt ljus historia som tar sig via alkohol, skuld och död till att ge sig ut för att söka efter kärlek och liv. Tre bröder försöker åldras med livet i behåll.
I juni planeras den vara både tryckt och inläst. Min femte roman på Lindelöws på lika många år.
Vincent var inne på sitt sjunde alkoholfria år och det var lika länge sedan han vaktade på Kynnefjäll i norra Bohuslän med sin katt Jackie. Han var där för att se så ingen fick för sig att provborra i berget med planer på slutförvaring av kärnkraftsavfall.
Hans känsliga psyke lämnade honom fortfarande inte i fred, inte heller hans längtan efter Nadja och hur det skulle gå för hans två bröder, Karl och Kristian.
Vincent undrade hur en människa gör för att leva fullt ut, trots osorterade tillkortakommanden?

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *