20/7-3/8 2018 En researchresa i USA med författarvännen Sofi Jansson

Kategorier Uncategorized0 kommentarer


             

Vi missade flyget i New York, tog en svarttaxi till en annan flygplats, ibland öste regnet ner, vi trodde vi skulle bli utan gps till vår hyrbil och vi såg väl egentligen inga alligatorer i Everglades. men det kunde inte hindra oss från att få en härlig resa i Trumpland, vi körde drygt 350 mil från Washington till Miami.

Vi träffade forskare och historiker, följde i spåren av de nio personer som var inblandade i konspirationen och mordet på president Lincoln år 1865. Tack vare Sofi och hennes kontakter kom vi till platser som jag aldrig kommer att glömma. Hon skriver på sin roman, jag på min. Sedan passade vi på att besöka författaren Jack Kerouacs bostad i Orlando och Ernest Hemingways hus i Key West..

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *