Roman 2024

Kategorier Uncategorized0 kommentarer

Alkohol finns med oss, som guldkant på tillvaron, till fest och vardag, ja kanske lite överallt. Inget konstigt med det. Inte förrän en del av oss utvecklar ett beroende och fastnar i ett missbruk. Någonting som inte bara gör livet till ett helvete för den som dricker , utan i högsta grad påverkar de som finns runtomkring. Men även ur det som förefaller hopplöst , för alla inblandade, kan förändring ske.

Det var utifrån den erfarenheten jag ville skriva en roman om en familj som har alkoholen som inneboende. Nu har den kommit till Lindelöws förlag och är på väg mot release. i maj ska den finnas som ljudbok inläst av Dramatenskådespelaren Christoffer Svensson.

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.