Ett nytt hem

Kategorier Uncategorized0 kommentarer

Äntligen hittat hem, efter 24 år i ett hus  där jag bortom järnväg och motorväg skymtade Ljungskileviken har jag nu flyttat några kilometer inåt landet men ändå med närheten till havet. Ett mindre hus i naturen med kakelugn och vedspis där jag kan få vara ifred och ändå undvika att isolera mig för mycket. 

Och ett nytt manus vill bli skrivet. För att få någon sorts ordning på det får jag som vanligt god hjälp av förläggaren Tomas Lindelöw (det här är nionde romanen på hans förlag) men också av Ida Söderblom som läser och har fin blick för vad som behöver korrigeras och kan hjälpa mig att se vad som inte håller och vad som är bra. 

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.