Bokutgivning och nytt avtal

Kategorier Uncategorized0 kommentarer

Romanen Hon såg allt i färger finns nu tryckt och klar. Ljudbok kommer till sommaren. Nu återstår att se hur den kan bli emottagen och om den hittar sina läsare.

Nytt avtal med Lindelöws om utgivning av Underbara människor, sommaren 2023.

Härligt att ha ett långt kommet manus att arbeta med under det kommande året.

Samma dag som det blev klart fick jag reda på att tolv Kynnefjällsböcker sålts i en livsmedelsbutik i Hedekas, att den nya boken kommer att finnas i Ulvesunds handelsträdgård där påskens konstvandring har en samlingsutställning, Hallmans bokhandel säljer den liksom bokhandeln på Torp köpcentrum där två signeringstillfällen bokades in. Toppade dagen med att få ett brev från polisen med foto på ett bekant ansikte som gjorde att jag fick kryssa i att jag erkänner att jag kört för fort och får böter på 2000kr.

Det är trivsamt när det rör på sig, även om allt har sitt pris.

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.