Ny roman!

Kategorier Uncategorized0 kommentarer

Äntligen finns min sjunde roman utgiven på Lindelöws bokförlag och som de andra snart även som ljud och e-bok på Kadabra. Titeln är Gott nytt år.

Vardagsfilosofen Vincent åkte ut till Strandön på nyårsdagens morgon, många vad de som givit nyårslöften under natten. Han var inte en av dem men i huvudet snurrade tankar om att någonting behövde ske. Det fanns en längtan som ville få honom i rörelse.

Året som nyss avslutats hade lämnat efter sig en samling intryck trots pandemins närvaro, allt ifrån Angelica med sin uppstoppade katt, Nadja med sitt Washington, Karl med sina drömmar om kvinnor, konst och barnbarn, Amanda som stannade till för att sedan dra vidare, Susanne med sitt engagemang för människor och miljö, Kristian som försvann, Kvinnan på ön, den amerikanska lögnhalsen, biologen som såg möjligheter att vända klimatkrisen, till Joshie, den upphittade katten på Återvinningscentralen.

Det hade varit en händelserik tid. Nu såg han fram emot ett minst lika intressant nytt år. Gott nytt år utspelar sig i Bohuslän, samtidigt som det finns utblickar till Grekland, Kina och Indonesien. Kvinnorna som finns i de tre brödernas närhet lockar fram männens olikheter. Romanen är en fristående avslutning på trilogin med de tidigare romanerna Vakten på Kynnefjäll och Det sjunde året.

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *