En bra dag…

Kategorier Uncategorized0 kommentarer

Häromdagen fick jag besked att Lindelöws bokförlag vill ge ut en fristående uppföljare till min senaste roman Vakten på Kynnefjäll. Arbetstiteln är Det sjunde året och utgivning planerad månadsskiftet maj/juni 2020.

Helt underbart att få slå följe med ett manus fram tills dess, få ha det i huvudet varje dag, gå upp tidigt om morgonen, ändra, lägga till och ta bort text. Nästan overkligt, den här gången också. Det känns som att ge sig iväg och inte riktigt veta vad som ska hända innan man kommer fram, slutdestinationen är inte helt klar än men resan har börjat…

Senare samma dag kom en inbjudan till Författardagen den 29/11 på stadsbiblioteket i Göteborg där jag som en bland tolv författare får en liten stund i rampljuset och en chans att presentera Vakten på Kynnefjäll och mitt skrivarliv.

Vissa dagar är bättre än andra.

Efter åtskilliga år av skrivande resulterade det till slut i På andra sidan drömmarna som gavs ut 2014. Två år senare kom Cecilia är på väg på Lindelöws förlag. Därefter I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen, Vakten på Kynnefjäll och 2020 Det sjunde året. Trilogin som började med Kynnefjällsboken avslutades med Gott nytt år 2021 och nu 2022 kom Hon såg allt i färger. Romanen Underbara människor kommer ut som tryckt bok på Lindelöws bokförlag och som ljudbok på Kadabra våren 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *