Är det en klimatroman eller en relationsroman?

Jag vet inte om det måste vara det ena eller det andra men jag vet att den är färdig och flygfärdig nu. Jag vet inte riktigt hur det gått till mer än att jag skrivit i det liv jag levt, undersökt det jag velat berätta, att jag rest och kommit tillbaka, jobbat och levt vardagsliv, drömt och längtat ut, skrivit om och skrivit till, strukit och tagit bort , misslyckats och skrivit igen. Det har varit värt varje tidig morgontimme. Nu finns den, nyss kommen från tryckeriet i Estland till förlaget i Majorna och den väntar på att någon skulle vilja läsa den…

2 kommentarer till “Är det en klimatroman eller en relationsroman?”

 1. Blir väldig nyfiken på boken och läser den gärna. Förmodar att den säljs i bokhandel, eller direkt från förlaget/författare

  1. Hej!
   Roligt att du blir nyfiken. Boken går att köpa på min hemsida men också hos Lindelöws bokförlag, nätbokhandlare och hos en del bokhandlare.
   Mvh
   Christer Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *